We gaan weer beginnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste bericht in 2018 heeft even op zich laten wachten. Iedereen was achter de schermen volop bezig met de vele voorbereidingen op het komende seizoen.  Maar nu gaat na een winter met veel en hard trainen in de sportschool, het opbouwen van de conditie en een aantal geslaagde wintertesten op de motor gaat voor Loran Faber komend weekend het echte werk weer beginnen. Samen met het Dutch Racing Team is het Staphorster wegrace talent afgereisd naar het circuit van Estoril waar komend weekend de openingsronde van het FIM CEV Repsol wordt verreden.

Faber zal net al afgelopen seizoen ook in 2018 weer van start gaan in het FIM Moto3 Junior World Championship op een snelle Honda van het Dutch Racing Team. 

Donderdag en vrijdag staan er een aantal vrije trainingen op het programma, zaterdag worden er twee kwalificaties verreden gevolgd door een warm-up sessie en de wedstrijd op zondag.

Tijdschema:
Zaterdag 24 maart
10:50-11:30 uur Eerste kwalificatie
14:10-14:50 uur Tweede kwalificatie

Zondag 25 maart
10:50-11:05 uur Warm-up
14:00 uur Race

Volledig tijdschema en uitslagen:
http://bit.ly/2ptpclq

Bovengenoemde tijden zijn Nederlandse tijden (tijdverschil met Portugal is 1 uur). Houdt er verder rekening mee dat in de nacht van zaterdag op zondag de zomertijd in gaat in Nederland.

Na het eerste race-weekend van dit seizoen zullen we een verslag sturen van de verrichtingen van Loran. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *