De eerste punten zijn binnen!

Loran Faber is zaterdag als veertiende geëindigd in de eerste Red Bull MotoGP Rookies Cup wedstrijd op het TT Circuit in Assen. Faber kende een goede start, wist vervolgens keurig de aansluiting te behouden aan de staart van de groep die streed voor de tweede plaats in de wedstrijd. In de slotfase moest de Red Bull MotoGP Rookies Cup debutant de groep laten gaan vanwege een klein technisch probleem. Ondanks dit wist Faber zijn KTM RC 250R keurig als veertiende over de finish te sturen. De eerste twee punten zijn hiermee een feit, een knappe prestatie van de pas 14 jarige Staphorster.

Morgen om 16.00 uur volgt race 2. Er is helaas wederom geen opwarmtraining voor de jonge Red Bull Rookies dus ze zullen meteen volop aan de bak moeten.We zullen morgenavond een nieuw verslag sturen en we hopen natuurlijk dat Loran dit debuut TT weekend nogmaals mooi kan afsluiten en wederom wat punten kan meepakken.

Op de Facebook pagina van Loran staan al enkele filmpjes met interviews met Loran. Als u de Facebook pagina liked kunt u ze bekijken.
Assen08

 

 

 

 

 

 

 

 
Foto: Racesport.nl/ JTS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *