De beste wensen..

faber   januari 11, 2019   Geen reacties op De beste wensen..

Er zijn inmiddels enige weken verstreken sinds de laatste Junior WK Moto3 race die op het circuit Ricardo Tormo nabij Valencia werd verreden. Loran zou hier zijn laatste race rijden voor het Dutch racing team en dit zou tevens de allerlaatste race voor het team zelf zijn. Na twaalf mooie jaren kondigde het team haar afscheid aan. Loran mocht de laatste twee jaar deel uitmaken van dit geweldige team en heeft deze periode enorm veel geleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas werd het een afscheid wat niet zoals gepland en gehoopt verliep. Na drie ronden in de allereerste training schoof Loran onderuit en blesseerde zijn sleutelbeen. Onderzoek wees uit dat het een gecompliceerde breuk was en die maakte dat het laatste race-weekend meteen voorbij was.
Zoals gezegd zijn we een paar weken verder en is Loran inmiddels geopereerd. Er is een plaat op zijn sleutelbeen geplaatst en het herstel verloopt voorspoedig. Ook aan het vervolg van de race-carriere van Loran wordt hard gewerkt. Er zijn gesprekken gaande maar er is op dit moment nog niks definitiefs mede te delen. We hopen in de nabije toekomst meer te kunnen melden.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *