Biografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 2011: Begonnen met racen in het Nederlands kampioenschap Junior-A minibikes, werd dit eerste jaar 3e en rookie of the year.
  • 2012: Werd hij Nederlands kampioen in de Junior-A minibikes. Hij won 16 van de 18 wedstrijden.
  • 2013: Gepromoveerd naar het Nederlands kampioenschap Junior-B minibikes, hij werd dit jaar 2e. Ook deed hij mee met het Europees kampioenschap in Slovenië. Hier behaalde hij een derde plaats.
  • 2014: Overstap naar de Molenaar NSF 100 cup. In zijn debuutjaar werd hij meteen 7e in het klassement.
  • 2015: Wederom een jaar Molenaar NSF 100 cup. Loran werd 2e in het eindklassement. Ook deed hij mee met het Europees kampioenschap in de NSF categorie in Italië en in Nederland. In Italië behaalde hij een 2e, 3e en 4e plaats. In Nederland behaalde hij 2 keer een 1e plaats en een 3e. Dit resulteerde in een 2e plaats in het eindklassement om de Europese titel..
  • 2016: Derde jaar Molenaar NSF 100 cup. Nadat Loran alle 16 wedstrijden winnend wist af te sluiten mocht het de Nederlandse titel in ontvangst nemen. Tevens een uitnodiging voor de selectiedagen voor de Red Bull MotoGP Rookies ontvangen. In het Spaanse Guadix is hij verkozen tot Red Bull MotoGP rookie en hij zal in 2017 dan ook in deze klasse uit gaan komen.
  • 2017: Een zeer druk jaar staat Loran voor de boeg. 7 race-weekeinden in de Red Bull MotoGP Rookies cup en 8 in het FIM CEV Repsol Junior WK Moto3 samen met het Dutch racing team. Een jaar waarin Loran heel veel moet leren, soms moeilijke races kent, maar vooral verschrikkelijk veel ervaring op doet.
    Ondanks het feit dat hij als jongste rijder toch enkele WK punten weet te scoren in de Rookies cup moet hij aan het einde van het seizoen toch vernemen dat er in 2018 geen plaats meer voor hem is in de nieuwe competitie. In de Spaanse races ligt het niveau ook hoog, waarschijnlijk nog hoger dan in de Rookies cup, maar het rijden hier ligt Loran beter. Aan het eind van 2017 wordt dan ook samen met het Dutch racing team een leerzaam eerste jaar afgesloten en richten ze het vizier op 2018!